Mere om PS3 Move

Trods det er forholdvis ny teknologi, er PS3 Move allereder tilgængelige gratis fra forskellige hjemmesider og butikker, enten som en selvstændig enhed (dog ikke gratis) eller sammen med konsollen og spil. Vi tager et kig på de forskellige pakker på tilbud såvel som et kig på historien om enheden.

Sony PlayStation Move er en motion-sensing spil controller system til brug sammen med PlayStation 3 (PS3) spillekonsol. Naturligvis inspireret af Nintendo’s Wii Remote, PS Move er en kabelfri håndholdt controller. Regulatoren indeholder interne bevægelsessensorer og arbejder sammen med PlayStation Eye-kameraet, som spor fra de registeransvarlige position i rummet.

Move systemet vil også komplet med Microsofts kommende Kinect (formelt Project Natal) trådløst kontrolsystem.

Regulatoren er sort (for at matche PS3 konsol) og lidt længere end Wii Remote. Det har også en hvid kugle på toppen hvilken slags ligner en golfbold.

PlayStation Move pakker

PlayStation Move systemet er opdelt i tre særskilte poster. Ud over de vigtigste motion controller en ekstra PlayStation Move navigation controller vil være til rådighed, samt en valgfri ladestationen. Ud over de enkelte punkter, vil der være flere pakker, der sammensætter PS3 konsollen sammen med Move controllere og kompatible spil.

PlayStation Move Bundle Deals

Spil hidtil rådighed, der er forenelige med Move kontrolsystem omfatter Sports Champions, EyePet, Biohazard 5 Alternative Edition og Big 3 Gun Shooting.

PlayStation Move Shooting Attachment

Skyderiet vedhæftede omdanner motion controller til en pistol. Denne tilføjelse vil almindeligvis blive tilbudt med spil, der kræver det, selv om det vil blive udbudt til salg som en standalone tilbehør.

Historie

PlayStation stammer fra EyeToy som var en tidlig form for brugerinteraktion enhed udviklet til PS2, som eksperimenterede med sporingen af flyveledere med forskellige farvede kugler. Beslutningsforslaget controlleren gjorde sin offentlige debut på Sonys pressekonference i løbet af 2009 E3 teknologi viser i juni 2009, hvor en levende demonstration ved hjælp af prototype controllere blev givet.

Under Tokyo Game Show i september 2009 Sony viste en demonstration ved hjælp af en SIXAXIS-controller sammen med navigation controller sammen med spillet Biohazard 5: Alternative Edition. Selv om godt modtaget, var den ene upartisk anvendelse af en standard controller anset for at være en lidt vanskelig og som et resultat Sony begyndte arbejdet med navigation controller.

The Game Developers-konferencen i marts 2010 blev brugt til at vise den endelige udformning af både motion controller og navigation controller (selv om det blev kaldt PS Move sub-controller på det tidspunkt). Den endelige navn PlayStation Move blev også annonceret på denne konference, som erstatter det oprindelige navn på PlayStation Arc, der blev angiveligt faldet med Sony i sidste øjeblik på grund af potentielle varemærke spørgsmål fra Microsoft.

PlayStation Move Game Development

Ud over Sonys in house spil udvikling selskab, Sony Computer Entertainment Worldwide, så vidt 36 tredjeparts udvikling selskaber har bekræftet, at de vil udvikle spil til brug sammen med PlayStation Move systemet. Disse virksomheder er 505 spil, Activision, AQ Interactive, Arc System Works, Atlus, BigBen Interactive, Capcom, CCP, Crave Entertainment, Cyberfront Corporation, Disney, EA, From Software, Game Republik, Vindstød, Hudson Soft, Irem, Koei, Konami , Majesco Entertainment, Marvelous Entertainment, Namco Bandai, Ongakukan, Oxygen Games, Paon, Q Entertainment, Q-Games, Sega, Sony Online Entertainment, Spike, Square Enix, Tecmo, THQ, Ubisoft, Warner Bros og Zoo Entertainment.

Mere om xbox kinect

Xbox Kinect er en ny eletronisk enhed, som indfører en revolutionerende ny teknologi fra Microsoft til Xbox 360 spillekonsol, hvor du kan spille videospil uden at bruge en controller. Dette er en perifer svarer til et webcam, der kan føjes til konsollen Xbox 360. Brugerne kan interagere med og kontrollere Xbox 360 via en brugergrænseflade ved hjælp af talte kommandoer og fagter. Du kan udstede stemmekommandoer og sammen med dit system og spille musik, pauser film eller endda chatte med din familie og venner.

Kinect anvender en kombination af forskellige kamera-teknologi, som er blevet udviklet af israelske bygherren premierminister Sense og software udviklet af Microsoft. Data fra et 3-D scene er fortolket med infrarødt struktureret lys, som ventes konstant. Den Kinect sensoren er i form af en horisontal kasse med en base og en motoriseret pivot og kan placeres over eller under fjernsynet displayet. Apparaturet omfatter en dybde sensor, RGB kamera og multi-array mikrofon, der kører denne leverandørejet software. Dette giver ansigtsgenkendelse, 3D motion capture af hele kroppen og muligheder stemmegenkendelse.

Xbox Kinect er sjovt og den enhed giver dig bedre kontrol uden at skulle bruge et spil controller. Det gør det sjovt at spille spil på konsollen. Video Kinect er en ansøgning i Kinect der giver dig mulighed for at video-chat eller voice chat med familie og venner. Du kan nyde adgang til WiFi, og Xbox Live bortset fra de spændende spil, som du kan spille. Da din krop er controlleren med Kinect du vil brænde kalorier, hvis du spiller en træning spil eller eventyrspil. Således kan du nu holde sig i form, mens du spiller dine foretrukne spil på Xbox Kinect.
Der er en række spil til rådighed til brug sammen med Xbox Kinect. Kinect Sport og
Kinect Adventure er to populære spil, der er favorit blandt Xbox Kinect fans og brugere.

Kinect sport til Xbox 360 er et videospil vha. Kinect perifere. Spillet blev introduceret med de perifere. Flere spillere kan spille seks forskellige sportsgrene, der er motion-kontrollerede og at tilbyde forskellige udfordringer. Det har også en Sports Party mode, hvor mange spillere kan spille i en enkelt turnering eller flere turneringer. Indhold der kan downloades er understøttet af Kinect Sports tilbyde flere udfordringer uden at kræve ekstra betaling. Kinect sportsgrene er tilgængelige med Xbox Live gratis. De seks sportsgrene som kan spilles omfatte Bowling, Boksning, atletik (inkluderer Sprint, hæk, Javelin, længdespring og diskoskast), Bord Tennis, fodbold og beachvolley.

Kinect Adventures til Xbox 360 er et andet spil, der gør brug af Kinect bevægelse kamera og følger med enheden som en pakke-in game. Spillet består af fem eventyr og sport minigames. Hele kroppen bevægelse er tilladt, mens du spiller forskellige minispil byder hoppe ind og springe ud spilles af flere spillere. Varigheden af en mini-spil er 3 minutter. Mens de fleste af de minispil kan spilles af to spillere i co-operative mode, Reflex Ridge er en konkurrencedygtig spil. Xbox Live multiplayer er også understøttet af spillet. Alle minispil har til formål at få det maksimale antal eventyr mærker, der tjener medaljer til spillerne.