Brug dit sababtår til at spille

Vi vil her ser lidt nærmere på et sabbatår . Denne her artikel vil indeholde en ting, som jeg vil tale en hel masse om. Jeg vil gå hele vejen rundt om tingen, så du efter dette ved måske meget mere end du gjorde om denne ting, før i tiden. Det omhandler ordet sabbatår, som er en form for pause. Et sabbatår bliver ofte taget i en sammenhæng med man lige er blevet student, og du nu gerne vil holde en lille pause fra alt, eller bare studierne. Eller måske du er i tvivl.

Hvis du sidder med denne tanke lige nu, at du ikke ved om du vil holde sabbatår eller ej, så vil jeg helst sikkert anbefale det for dig. Det giver dig den lange tænke tid, som får dig til at tro mere på hvad du gør. Når du har holdt sabbatår, vil du også tænke mere på din fremtiden, og arbejder derfor hårdere oppe i skolen. Eller, det er i hvert i fald sådan det foregår for de fleste mennesker, men selvfølgelig vil der var nogen modsætninger, hvor det måske er en smule anderledes som du kan se mere om på mange af de populære rejse hjemmesider. Mange vælger at bruge deres sabbatår på ting som at sidde og se video, spille på sin playstation 3 eller sin xbox og bare nyde livet fuldt ud, uden at skulle tænke på at stå tidligt op, lektier og den slags bekymringer.

Men i hvert i fald, hvis du tager på sabbatår, begynder du at tænke på alle tingene. Du begynder at tænke på hvad du vil lave i din fremtid, og hvorfor du vil lave det og det i din fremtid. Du begynder også at tænke på, at når du kommer tilbage vil du arbejde hårdere, så du måske kan få en bedre videre uddannelse, men ja som du kan se og tænke, begynder du at tænke mere fremad rettet, så ja. Hvis jeg var nået til den tid, så ville jeg helt sikkert vælge et sabbatår, da det ville hjælpe mig virkelig meget i fremtiden, så det vil jeg helt sikkert også anbefale for dig.
Jeg har selv forberedt mig på, altså bare inden i mine tanker. Hvad skal i mit sabbatår, og at jeg er 100 procent på at jeg skal tage et, lige når jeg er blevet student. Jeg vælger selv at tage til Barcelona, i det sabbatår jeg tager. Der vil jeg så være 7 måneder, så tager jeg hjem og så resten af sabbatåret, finder jeg et lille arbejde, hvor jeg ellers tjener nogen penge og så bare slapper af. Det er sådan set bare hvad jeg vil gøre. Jeg har tænkt over dette i et stykke tid, og er derfor helt sikker på hvad jeg skal gøre og hvornår det skal gøres. Jeg synes selv det er en god ide, at tænke over det lang tid før, så man er 100 procent sikker på sin beslutning.