Spil etuier er for alle og til alle

For en gangs skyld kom jeg lige til at tænke på noget lidt sjovt. Har du tænkt over, hvor mange af disse små ting du har til at ligge på dine hylder? Har du tænkt over hvor tit du bruger disse bittesmå eller kæmpestore genstande til diverse ting og sager, næsten hver evigt eneste dag?
Jeg taler selvfølgelig, som det også fremgår af titlen, om et etui. Et etui er nemlig en sjov lille opfindelse, som får alle til at tænke på et brilleetui, selvom der rent faktisk findes et etui til mange andre genstande, som du bruger i hverdagen.

Et etui er jo faktisk ”bare” en lille kasse, som du opbevarer et eller andet, som du gerne vil passe godt på, i. Det kan være dine briller, din banan til middag, din tandbøjle, dit gebis eller noget helt andet, som du gerne vil passe på og derfor pakker ind i et etui, som sikrer det imod diverse skrammer, ridser og det værste skidt, som man let kan risikere at få på sine elskede ejendele, hvis man ikke har dem gemt godt og grundigt indeni.

Hvis du ikke tror, at du selv bruger et etui til et eller andet, så er jeg næsten sikker på at du tager en smule fejl. Jeg lever nemlig i den utroligt tro, at ethvert menneske har brug for et etui i deres hverdag og højst sandsynligt ikke kan leve uden et i flere dage af gangen. (medmindre vi beslutter os for at gøre dette som f.eks. med dss).
Derfor anbefaler jeg også, at du går ud og får købt alle de forskellige slags etuier, som du skal bruge. For der findes altså ikke noget værre, end ikke at have nok af disse små ting og sager, som til dagligt går under navnet ”etui”. Du har nemlig tit brug for disse små ting og bør derfor altid have dem i nærheden af dig, således at din hverdag bliver bare en lille smule nemmere og du ikke konstant skal lede kælderen igennem for at finde et etui til, hvad du nu lige skal pakke ind.

Etuier til spil er også rigtig populære nu om dage, de er små specielle æsker som passer til de fleste spil og fås til både ps3, xbox eller pc og du kan nemt gemme alle dine spil her i.

Jeg håber, at du vil tænke om mine måske lidt latterlige ord, da de rent faktisk har en pointe. Pointen er nemlig, at man bør tænke mere på de små ting og sager min bruger i hverdagen. Mange tænker nemlig ikke over, hvor afhængige vi er af små ting og hvor irriterede det kan gøre os, hvis vores etui ikke lige er der, hvor det skal være, når det skal være der. Vi skal nemlig tit bruge et etui til et eller andet og har det måske ikke lige i nærheden af os. Du bør derfor efter min mening anskaffe dig et etui til alle de forskellige ting, som du på et eller andet tidspunkt kunne ende med, at skulle pakke ind på et eller andet tidspunkt. Så køb hellere lidt for mange af denne slags etui i dag, i stedet for at mangle en helvedes masse af dem på et senere tidspunkt.