Gulvbelægning Betongulve

Lager og kældre er den perfekte ansøgninger til poleret beton. Flere og flere husejere og designere er ved at opbygge lagre og kældre med konkrete grund af udseendet, den naturlige skønhed, den lethed i pleje og varmen den bringer til et sted. Sammen med dette, er en af ​​de bedste kvaliteter af betongulve sin problemfri rengøring funktion, hvor partiklerne af støv kan let tørres. Spild over dem kan hurtigt og nemt tørres på blot et par sekunder, uden nogen plet eller pletvis mærke. Læs mere om gulvbelægning af betongulve og industri gulve f.eks. til spillehaller hvor du kan sidde og leje med din ps3 eller xbox.

For at fjerne støv pletter fra beton, er du nødt til at tage nogle sikkerhedsforanstaltninger. Sørg for at du er iført arbejdshandsker og udvides arbejdstøj på alle tidspunkter.

Brug Beskyttelsesmåtter

God kvalitet indrejse og udrejse måtter vil hjælpe med at indsamle de grus, sand, asfalt, olie og andre stoffer, der ellers kan spores på din gulvbelægning som f.eks her på brænde af gulve

Særlige hensyn ved flytte tunge Appliances

Brug en ren stykke masonit, eller fiberplader, for at minimere trykmærker og ridser fra tunge genstande. Aldrig slide tunge genstande eller møbler på gulvet uden beskyttelse.

Luk dine gardiner i ekstreme sollys

Luk dine gardiner eller persienner, hvor ekstreme sollys rammer gulvet. Det er fordi, ekstrem varme og sollys kan forårsage overfladen gulvbelægningen at lysne en smule. Et perfekt sted at sidde og spille på sin xbox kinect eller det nyeste ps3 spil.

Beskyt dit gulv mod skæmmer

Mens farvet beton gulve er en af ​​de mest slidstærke gulve på markedet, kan skarpe eller spidse genstande ondt det alligevel.

Rens dit gulv med jævne

Nøglen til at minimere behovet for rensning af formler er en god regelmæssig vedligeholdelse. Periodisk vedligeholdelse er vigtigt at maksimere skønhed og liv i dit gulv. Snavs kan fungere som sandpapir mod gulvet og forkert rengøring kan ødelægge stærkeste overflade med f.eks gulvbelægning betongulve og industri gulv.

Polerede betongulve er de bedste gulv valg for husejere og designere på grund af deres alsidighed, flotte udseende og langvarige funktioner. De giver en luksuriøs rigdom, der ikke kan opnås ved nogen anden gulvbelægning. Du vil blive overrasket over at kende mulighederne for at gulvet er ubegrænsede med poleret beton. Faktor i ubegrænsede design, overlegen holdbarhed og ydeevne af beton, og det er ikke undre hvorfor flere plejehjem, industriområder, kommercielle bygninger, offentlige bygninger og kontorfaciliteter vælger polerede betongulve som et alternativ til træ, marmor, granit, fliser , linoleum, eller overtrukket beton til et industrigulv i modsætning til f.eks. et trægulv der ofte ender sin tid som brænde.

Lager og kældre

Lager og kældre er den perfekte ansøgninger til poleret beton. Flere og flere husejere og designere er ved at opbygge lagre og kældre med konkrete grund af udseendet, den naturlige skønhed, den lethed i pleje og varmen den bringer til et sted. Sammen med dette, er en af​de bedste kvaliteter af betongulve sin problemfri rengøring funktion, hvor partiklerne af støv kan let tørres. Spild over dem kan hurtigt og nemt tørres på blot et par sekunder, uden nogen plet eller pletvis mærke gulvbelægningen på betongulve.

Plejehjem og Condominiums

Beton gulve ser godt ud i boliger, som det passer perfekt med boligindretning. Mennesker, der er udsat for allergi kan roligt bruge denne gulve i deres hjem som støv partikler, der normalt giver allergi ikke er lagt i det, som normalt findes i andre typer gulv. Polering betongulvet bringer skønheden i gulvet og efterlader husejere med de bedste byggematerialer. Flere møbeldesignere og håndværkere opgiver traditionelle møbler materialer og ved hjælp af beton til at bygge usædvanlige stykker, der bringer en unik sans for stil til private hjem og større eller små virksomheder når det kommer til gulvbelægning Betongulve.

Industrielle bygninger

Producenter og industrielle bygherrer var de første til at indse fordelene i poleret beton, da de ikke længere ønskede dyre epoxy og gulvbelægning, der kræves konstant vedligeholdelse og ikke holder godt til tung trafik efter et par år.

Detaljer
Polerede gulve er et økonomisk alternativ til andre typer gulv og vil give dig den samme spejl som finish. Den naturlige farve evner beton vil supplere enhver farve ordningen. Poleret beton gulv giver god mening for virksomhedsejere, der ønsker en attraktiv gulv, der ikke skal vokses ved slutningen af ​​hver dag.

Skoler, industri, hospitaler, og offentlige bygninger

Bonede gulve er ved at blive bemærket som nummer et materiale, som er både særdeles funktionelle og dekorative til offentlige bygninger. Design med beton bordplader udendørs er også attraktiv på grund af deres nem vedligeholdelse og store design fleksibilitet. De er det perfekte ansøgninger om bonede gulve som offentlige myndigheder beregne de langsigtede omkostninger og fordele ved andre typer gulv end betongulve.