Mere om xbox kinect

Xbox Kinect er en ny eletronisk enhed, som indfører en revolutionerende ny teknologi fra Microsoft til Xbox 360 spillekonsol, hvor du kan spille videospil uden at bruge en controller. Dette er en perifer svarer til et webcam, der kan føjes til konsollen Xbox 360. Brugerne kan interagere med og kontrollere Xbox 360 via en brugergrænseflade ved hjælp af talte kommandoer og fagter. Du kan udstede stemmekommandoer og sammen med dit system og spille musik, pauser film eller endda chatte med din familie og venner.

Kinect anvender en kombination af forskellige kamera-teknologi, som er blevet udviklet af israelske bygherren premierminister Sense og software udviklet af Microsoft. Data fra et 3-D scene er fortolket med infrarødt struktureret lys, som ventes konstant. Den Kinect sensoren er i form af en horisontal kasse med en base og en motoriseret pivot og kan placeres over eller under fjernsynet displayet. Apparaturet omfatter en dybde sensor, RGB kamera og multi-array mikrofon, der kører denne leverandørejet software. Dette giver ansigtsgenkendelse, 3D motion capture af hele kroppen og muligheder stemmegenkendelse.

Xbox Kinect er sjovt og den enhed giver dig bedre kontrol uden at skulle bruge et spil controller. Det gør det sjovt at spille spil på konsollen. Video Kinect er en ansøgning i Kinect der giver dig mulighed for at video-chat eller voice chat med familie og venner. Du kan nyde adgang til WiFi, og Xbox Live bortset fra de spændende spil, som du kan spille. Da din krop er controlleren med Kinect du vil brænde kalorier, hvis du spiller en træning spil eller eventyrspil. Således kan du nu holde sig i form, mens du spiller dine foretrukne spil på Xbox Kinect.
Der er en række spil til rådighed til brug sammen med Xbox Kinect. Kinect Sport og
Kinect Adventure er to populære spil, der er favorit blandt Xbox Kinect fans og brugere.

Kinect sport til Xbox 360 er et videospil vha. Kinect perifere. Spillet blev introduceret med de perifere. Flere spillere kan spille seks forskellige sportsgrene, der er motion-kontrollerede og at tilbyde forskellige udfordringer. Det har også en Sports Party mode, hvor mange spillere kan spille i en enkelt turnering eller flere turneringer. Indhold der kan downloades er understøttet af Kinect Sports tilbyde flere udfordringer uden at kræve ekstra betaling. Kinect sportsgrene er tilgængelige med Xbox Live gratis. De seks sportsgrene som kan spilles omfatte Bowling, Boksning, atletik (inkluderer Sprint, hæk, Javelin, længdespring og diskoskast), Bord Tennis, fodbold og beachvolley.

Kinect Adventures til Xbox 360 er et andet spil, der gør brug af Kinect bevægelse kamera og følger med enheden som en pakke-in game. Spillet består af fem eventyr og sport minigames. Hele kroppen bevægelse er tilladt, mens du spiller forskellige minispil byder hoppe ind og springe ud spilles af flere spillere. Varigheden af en mini-spil er 3 minutter. Mens de fleste af de minispil kan spilles af to spillere i co-operative mode, Reflex Ridge er en konkurrencedygtig spil. Xbox Live multiplayer er også understøttet af spillet. Alle minispil har til formål at få det maksimale antal eventyr mærker, der tjener medaljer til spillerne.