Mere om PS3 Move

Trods det er forholdvis ny teknologi, er PS3 Move allereder tilgængelige gratis fra forskellige hjemmesider og butikker, enten som en selvstændig enhed (dog ikke gratis) eller sammen med konsollen og spil. Vi tager et kig på de forskellige pakker på tilbud såvel som et kig på historien om enheden.

Sony PlayStation Move er en motion-sensing spil controller system til brug sammen med PlayStation 3 (PS3) spillekonsol. Naturligvis inspireret af Nintendo’s Wii Remote, PS Move er en kabelfri håndholdt controller. Regulatoren indeholder interne bevægelsessensorer og arbejder sammen med PlayStation Eye-kameraet, som spor fra de registeransvarlige position i rummet.

Move systemet vil også komplet med Microsofts kommende Kinect (formelt Project Natal) trådløst kontrolsystem.

Regulatoren er sort (for at matche PS3 konsol) og lidt længere end Wii Remote. Det har også en hvid kugle på toppen hvilken slags ligner en golfbold.

PlayStation Move pakker

PlayStation Move systemet er opdelt i tre særskilte poster. Ud over de vigtigste motion controller en ekstra PlayStation Move navigation controller vil være til rådighed, samt en valgfri ladestationen. Ud over de enkelte punkter, vil der være flere pakker, der sammensætter PS3 konsollen sammen med Move controllere og kompatible spil.

PlayStation Move Bundle Deals

Spil hidtil rådighed, der er forenelige med Move kontrolsystem omfatter Sports Champions, EyePet, Biohazard 5 Alternative Edition og Big 3 Gun Shooting.

PlayStation Move Shooting Attachment

Skyderiet vedhæftede omdanner motion controller til en pistol. Denne tilføjelse vil almindeligvis blive tilbudt med spil, der kræver det, selv om det vil blive udbudt til salg som en standalone tilbehør.

Historie

PlayStation stammer fra EyeToy som var en tidlig form for brugerinteraktion enhed udviklet til PS2, som eksperimenterede med sporingen af flyveledere med forskellige farvede kugler. Beslutningsforslaget controlleren gjorde sin offentlige debut på Sonys pressekonference i løbet af 2009 E3 teknologi viser i juni 2009, hvor en levende demonstration ved hjælp af prototype controllere blev givet.

Under Tokyo Game Show i september 2009 Sony viste en demonstration ved hjælp af en SIXAXIS-controller sammen med navigation controller sammen med spillet Biohazard 5: Alternative Edition. Selv om godt modtaget, var den ene upartisk anvendelse af en standard controller anset for at være en lidt vanskelig og som et resultat Sony begyndte arbejdet med navigation controller.

The Game Developers-konferencen i marts 2010 blev brugt til at vise den endelige udformning af både motion controller og navigation controller (selv om det blev kaldt PS Move sub-controller på det tidspunkt). Den endelige navn PlayStation Move blev også annonceret på denne konference, som erstatter det oprindelige navn på PlayStation Arc, der blev angiveligt faldet med Sony i sidste øjeblik på grund af potentielle varemærke spørgsmål fra Microsoft.

PlayStation Move Game Development

Ud over Sonys in house spil udvikling selskab, Sony Computer Entertainment Worldwide, så vidt 36 tredjeparts udvikling selskaber har bekræftet, at de vil udvikle spil til brug sammen med PlayStation Move systemet. Disse virksomheder er 505 spil, Activision, AQ Interactive, Arc System Works, Atlus, BigBen Interactive, Capcom, CCP, Crave Entertainment, Cyberfront Corporation, Disney, EA, From Software, Game Republik, Vindstød, Hudson Soft, Irem, Koei, Konami , Majesco Entertainment, Marvelous Entertainment, Namco Bandai, Ongakukan, Oxygen Games, Paon, Q Entertainment, Q-Games, Sega, Sony Online Entertainment, Spike, Square Enix, Tecmo, THQ, Ubisoft, Warner Bros og Zoo Entertainment.